Fogorvos Halász Éva Pécs városában sok szeretettel várja betegeit! - Ti-Dent Fogorvosi rendelő Pécs

Bemutatkozás

Köszöntöm a TI- DENT Bt. fogorvosi rendelőjének honlapján, melynek képviselőjeként néhány mondattal szeretném bemutatni az elsősorban fogászati tevékenységgel foglalkozó, 15 éves múltra visszatekintő cégünket.

TI- DENT Kereskedelmi Idegenforgalmi és Fogászati Betéti TársaságCégünk jelenleg Pécs - mely 2010-ben Európa kulturális fővárosa címet - történelmi belvárosában - a középkori városfalra, a Püspöki Palotára és a Barbakán tekintő székhelyén - korszerűen berendezett rendelőjében várja a fogászati problémákkal jelentkező betegeit.

A személyesség, a bizalom és a gondoskodás vezérli azt a fogászati tevékenységet, amelyet 1979 -ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen megszerzett diplomám óta következetesen képviselek. Munkámat a város egészségügyi intézetében kezdtem iskolafogászattal, melyet felnőtt fogorvosi tevékenységek végzése követett. A körzeti betegellátás mellett, 25 éve párhuzamosan végzett magán fogorvosi gyakorlatommal teljesedett ki, az a biztonságot sugalló kifejezés, amit a "komplikált esetek megoldása" takar, melyet cégünk képvisel.

Fogorvos, Szájsebész Dr. Farkas DávidA szélesebb értelemben vett családomon belül fogorvos és fogtechnikus generációk határozták meg követendő életpályámat. Fiam - Dr. Farkas Dávid -, aki szintén ezt a pályát választotta, 2007-ben végzett PTE-ÁOK fogorvostudományi szakán. Az egyetem befejezését követően a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház szájsebészeti osztályán sajátította el a dentoalveolaris (száj)sebész szakvizsgához szükséges tudást, mely szakvizsgát "kiválóan megfelelt" eredménnyel tette le. Fiam jelenleg a szájsebészet mellett általános fogászati tevékenységet is ellát pécsi rendelőmben, valamint egy budapesti magánklinikán.

Fontosnak tartjuk a szakmai képzéseken történő rendszeres részvételt, és a szakirodalom folyamatosan tanulmányozását a fogászati tevékenységünk fejlődése érdekében.

Fogászati betegellátási tevékenységünk a gyermekfogászattól a felnőtt fogászatig. a szájbetegségek, konzerváló fogászati tevékenységek, fogpótlás, szájsebészet, műgyökér (implantátum) beültetésig terjed.

Ezen széles fogászati tevékenységek ellátás mellett a betegellátást továbbá segíti, hogy Társaságunk az Országos Egészségügyi Pénztárral és számos Egészségpénztárral áll szerződéses viszonyban, ezzel megteremtve annak lehetőségét, hogy betegeink egészségpénztári kártyával is tudjanak fizetni.

Amennyiben Tisztelt Olvasónk a fentiek elolvasása után bizalmat érez ahhoz, hogy meggyőződjön a bemutatkozásunkban írtak valóságáról, szeretettel várjuk rendelőnkben.

Üdvözlettel :

Dr. Halász Éva
fogszakorvos