Fogorvos Halász Éva Pécs városában sok szeretettel várja betegeit! - Ti-Dent Fogorvosi rendelő Pécs

Fogfehérítés egy óra alatt

Az arc legfeltűnőbb részei a szemek és a fogak: egy gyönyörű, magabiztos mosoly azonnal magára vonja a figyelmet. Az egészséges, fehér fogak magabiztosabbá teszik Önt, másokban bizalmat ébresztenek, így a siker zálogai is lehetnek.

Fogfehérítés

Fiatal korában minden ember, így Ön is fehér fogakkal rendelkezett, de az évek során életvitelünknek, a fogyasztott ételek, italok hatására, gyógyszerek szedése és káros szenvedélyeink miatt fogaink elszíneződtek, besárgultak.

Mosolyunk szépségét eddig csak rendkívül időigényes, körülményes és drága megoldásokkal nyerhettük vissza, az eredmények azonban sokszor elmaradtak a kívánttól. A SDI Pola Office+ Professzionális Rendelői Fogfehérítés garantálja Önnek, hogy fogai mindössze egy kezeléssel, körülbelül egy óra alatt, biztonságosan és fájdalommentesen az eredetihez képest több árnyalattal is fehérebbek lesznek!

FogfehérítésA fehérítési folyamat a fogak teljes átvizsgálásával kezdődik, a beteg, problémás fogakat kezelni kell. A vizsgálatot követően megtisztítjuk fogait a fogkőtől, egyéb lerakódásoktól, szennyeződésektől. Egy színskála segítségével meghatározzuk az Ön fogainak jelenlegi színét. Fogainak kifehérítése után a színskála segítségével Ön egyszerűen meg tudja állapítani, hány árnyalatot fehéredtek fogai. 

Közvetlenül az Ön fogaira helyezzük az SDI Pola Office+ Professzionális fogfehérítő gélt, mely szövetbarát, és PH semlegességének köszönhetően nem károsítja sem az ínyt, sem a fogakat. A gél felhelyezése után fogait 3x8 percen keresztül speciális fénnyel világítjuk meg.
A körülbelül egy órás kezelés után Ön azonnal látni fogja a megdöbbentő különbséget.

Ezt követően Önnek már csak néhány apróságot kell szem előtt tartania, hogy fogai fehérségét, mosolya szépségét minél tovább megőrizze: lehetőség szerint kerülje a túlzott kávéfogyasztást, a különböző "színes" italokat (tea, vörösbor, cola), hagyjon fel dohányzási szenvedélyével és ápolja fogait rendszeresen, alaposan otthonában is. Megfelelő életvitellel és szájhigiene-vel mosolya több éven át is elbűvölő maradhat!

Kérjük, ne feledje: a SDI Pola Office+ Professzionális Fogfehérítő eljárás teljesen biztonságos és fájdalommentes. A kezelés időigénye mindössze egy óra, súlyosan elszíneződött fogak esetében azonban előfordulhat, hogy további kezelésekre is szükség van. 
Fogai akár 10 árnyalattal fehérebbek is lehetnek a kezelés végére! 
A kezelés költsége eltörpül más esztétikai kezelések költsége mellett.

Amennyiben személyesen is szeretne konzultálni velünk fogai fehérítéséről, vagy kérdései merültek fel, keressen bennünket elérhetőségeinken.